Mentorok

Gattyán György

Gattyán György magyar üzletember és vállalkozó, széles körben elismert innovatív gondolkodásáról, stratégiai víziójáról és sikeres vállalkozásairól. A 2001-ben alapított Docler Holding változatos portfólióval rendelkezik. A vállalat számos szolgáltatást kínál, például online streaminget, video hostingot és e-kereskedelmet. Gattyán vezetése alatt a Docler Holding jelentős növekedést és terjeszkedést ért el, világszerte több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat, és több országban, köztük Magyarországon, Luxemburgban és az Egyesült Államokban is rendelkezik irodákkal. A vállalat számos díjat és elismerést kapott üzleti sikereiért és innovációjáért, György producerként és több jótékonysági szervezet támogatójaként is ismert. Vállalkozói tevékenysége mellett a Gattyán Alapítványon keresztül számos jótékonysági ügyet és kezdeményezést támogat.

Huszár Viktor

Huszár Viktor magyar vállalkozó és befektető, aki a technológiai és sport iparágakban elért sikereiről ismert. Több vállalat alapítója és vezérigazgatója, köztük a Teqball alapító tulajdonosa. A Teqball egy olyan sportág, amely a labdarúgás és az asztalitenisz egyes aspektusait ötvözi. A játékot egy ívelt asztalon játsszák, amely hasonlít a ping-pong asztalra, de egyedi kialakítású, amely természetesebb labdamozgást tesz lehetővé. A Teqballt 2014-ben találták ki Magyarországon és azóta világszerte népszerűvé vált. A Teqball Csoport a sportágon kívül asztalokat és a kapcsolódó felszereléseket gyárt és értékesít a játékosok és a szurkolók számára. A vállalat partnerségben áll nagy sporteseményekkel és szervezetekkel. Viktor a Teq Team tudományos elméje, egy fociszerető informatikus, aki a TEQBALL & Sqiller projekt mögé állította a mérnöki erőforrásokat.

csatlakozz

Programjaink

Programjainkra elsősorban korai szakaszban lévő vállalkozások jelentkezését várjuk, és előfeltétel, hogy a Magyar Vállalkozói Akadémián indított képzéseinken részt vegyenek.

Startup inkubátor program

A startup inkubátor egy olyan együttműködési program, amelynek célja, hogy segítse az új startupok sikerét.

BŐVEBBEN
Mekkora összeg igényelhető?
Startup Inkubátor befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 100.000.000 HUF tőke igényelhető.

Milyen képzés elvégzése szükséges?
MVA mesterfokú képzés elvégzésére van szükség.
Tovább olvasom

Magvető befektetési program

A magvető finanszírozás elsődleges célja a vállalkozás felpörgetése és működése.

BŐVEBBEN
Mekkora összeg igényelhető?
A Magvető befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 50.000.000 HUF tőke igényelhető.

Milyen képzés elvégzése szükséges a csatlakozáshoz?
MVA középfokú képzés elvégzésére van szükség.
Tovább olvasom

Mi az MVA?

A Magyar Vállalkozói Akadémia kurzusai arra összpontosítanak, hogy a hallgatóknak mélyebb és speciálisabb ismereteket nyújtsanak a vállalkozásokról.

BŐVEBBEN
MVA képzés
A képzés elsődleges célja, hogy a résztvevőknek átfogó ismereteket nyújtson, hogy hogyan lehet üzleti ötleteket generálni, ezen ötleteket sikeresen menedzselni, valamint a kapcsolódó célcsoportokat meghatározni.
Jelentkezem