Programok

Startup Inkubátor Program

Mi az a Startup Inkubátor Program?

A startup inkubátor egy olyan együttműködési program, amelynek célja, hogy segítse az új startupok sikerét. Az inkubátorok segítenek a vállalkozóknak megoldani néhány, a startupok működtetésével általában együtt járó problémát azáltal, hogy munkaterületet, finanszírozást, mentorálást és képzést biztosítanak. A startup inkubátorok kizárólagos célja, hogy segítsék a vállalkozókat vállalkozásuk fejlesztésében.

A sikeres üzleti inkubátor modell tükrözi a helyi vállalkozói közösség igényeit. Gyakran széles körben végzett felmérések eredménye, hogy pontosan meghatározzák a piaci lehetőségeket, a közösség kulcsfontosságú érdekelt feleinek igényeit, majd a szolgáltatásokat. Ezeket a felméréseket ezt követően megvalósíthatósági tanulmány követi.

Hogyan működik a Startup Inkubátor Program?

A programra elsősorban korai szakaszban lévő vállalkozások jelentkezését várjuk, hiszen a Legnagyobb Vállalkozás által biztosított Startup Inkubátor Program célja a kezdeti még ingatag lábakon álló vállalkozások erősítése. Íme egy általános áttekintés arról, hogyan működik egy Startup Inkubátor Program:

Összességében egy Startup Inkubátor Program a korai fázisban lévő startupoknak biztosítja a növekedéshez és a sikerhez szükséges erőforrásokat, mentorálást és támogatást. Az inkubátor programban való részvétellel a startupok fejleszthetik ötleteiket, felépíthetik csapataikat és felgyorsíthatják növekedésüket.

Mekkora összeget igényelhetek?

Startup Inkubátor befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 100.000.000 HUF tőke igényelhető.

Kik és hogyan jelentkezhetnek?

A jelentkezés feltétele a Magyar Vállalkozói Akadémia mester szintű képzésének elvégzése.

Magvető Befektetési Program

Mi az a Magvető Befektetési Program?

A magvető finanszírozás a kezdeti tőkefinanszírozási szakaszt jelenti. A startupok többkörös finanszírozási körének célja, hogy a vállalatot fokozatosan teljesen működőképes üzletté építsék fel. Startup finanszírozás nélkül a startupok túlnyomó többsége nem jut el a tervezett célig, mivel a legtöbb gyorsan növekvő vállalat olyan időszakon megy keresztül, amely során tőkét kell elégetnie a növekedés fellendítése érdekében, mielőtt az nyereségessé válna. A Magvető Befeketítési Programba való csatlakozás gyakran jó lehetőség egy startup számára, mivel a tőke lehetővé teszi az induló vállalkozások számára, hogy éljenek és növekedjenek. A finanszírozás elősegíti a kulcsfontosságú alkalmazottak felvételét, mint például a PR-ral, marketinggel vagy értékesítéssel foglalkozó szakemberekét. A technológiai iparban és annak megfelelő ágazataiban működő startupok többsége általában ezt az utat követi vállalkozása fejlesztése érdekében. Mivel a magvető szakaszban lévő startupok nem rendelkeznek túl sok értékesítési adattal vagy múlttal, a becsült növekedési pályát és a meglévő eredményeket, a menedzsmentet, a piaci részesedést és a kockázatokat figyelembe kell venni. A befektetők és a startup közötti üzlet kölcsönösen előnyös.

Hogyan működik a Magvető Befektetési Program?

A Magvető Befektetési Programok alapja, hogy korai fázisú finanszírozást nyújtanak a startupoknak a vállalatban való részesedésért cserébe. A folyamat jellemzően több szakaszból áll, a jelentkezéstől a befektetésen át a támogatásig. Az alábbiakban egy általános áttekintést adunk arról, hogyan működnek a Magvető Befektetési Programok:

Összességében a Magvető Befektetési Programok biztosíthatják a korai szakaszban lévő startupok számára a szükséges finanszírozást és támogatást, hogy elindulhassanak és növekedhessenek. A Magvető Befektetési Programok mentorálás és egyéb erőforrások felajánlásával segíthetik a startupokat ötleteik fejlesztésében és a jövőbeli sikerek megalapozásában.

Mekkora összeget igényelhetek?

Magvető Befektetési Programba való csatlakozás esetén maximum  50.000.000 HUF tőke igényelhető.

Kik és hogyan jelentkezhetnek?

A jelentkezés feltétele a Magyar Vállalkozói Akadémia középszintű képzésének elvégzése.

csatlakozz

Programjaink

Programjainkra elsősorban korai szakaszban lévő vállalkozások jelentkezését várjuk, és előfeltétel, hogy a Magyar Vállalkozói Akadémián indított képzéseinken részt vegyenek.

Startup inkubátor program

A startup inkubátor egy olyan együttműködési program, amelynek célja, hogy segítse az új startupok sikerét.

BŐVEBBEN
Mekkora összeg igényelhető?
Startup Inkubátor befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 100.000.000 HUF tőke igényelhető.

Milyen képzés elvégzése szükséges?
MVA mesterfokú képzés elvégzésére van szükség.
Tovább olvasom

Magvető befektetési program

A magvető finanszírozás elsődleges célja a vállalkozás felpörgetése és működése.

BŐVEBBEN
Mekkora összeg igényelhető?
A Magvető befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 50.000.000 HUF tőke igényelhető.

Milyen képzés elvégzése szükséges a csatlakozáshoz?
MVA középfokú képzés elvégzésére van szükség.
Tovább olvasom

Mi az MVA?

A Magyar Vállalkozói Akadémia kurzusai arra összpontosítanak, hogy a hallgatóknak mélyebb és speciálisabb ismereteket nyújtsanak a vállalkozásokról.

BŐVEBBEN
MVA képzés
A képzés elsődleges célja, hogy a résztvevőknek átfogó ismereteket nyújtson, hogy hogyan lehet üzleti ötleteket generálni, ezen ötleteket sikeresen menedzselni, valamint a kapcsolódó célcsoportokat meghatározni.
Jelentkezem