Rólunk

Küldetésünk

Olyan innovatív, új vállalkozások finanszírozására és támogatására szakosodtunk, amelyek képesek iparágakat felforgatva megváltoztatni a világot. Tapasztalt befektetőkből álló csapatunk éles szemmel ismeri fel az ígéretes startupokat, és biztosítja a növekedésükhöz és sikerükhöz szükséges forrásokat és útmutatást. Befektetési megközelítésünk a startup ökoszisztéma és a vállalkozók előtt álló kihívások mély megértésén alapul. Szorosan együttműködünk portfólióvállalatainkkal, hogy segítsük őket a termékfejlesztéstől és marketingtől kezdve a forrásszerzésen át a méretnövelésig. Tudjuk, hogy minden startup egyedi, ezért személyre szabottan közelítünk minden egyes befektetési lehetőséghez. Akár a Startup Inkubátor Programra akár a Magvető Befektetési Programra van szüksége egy vállalatnak, befektetési stratégiánkat az adott vállalat egyedi igényeihez igazítjuk. Startup befektető cégünknél hiszünk abban, hogy az emberekbe éppúgy be kell fektetni, mint az ötletekbe. Szenvedélyes, céltudatos vállalkozókat keresünk, akik elkötelezettek egy jobb jövő építése iránt.

Alapító ötletgazda

A program alapító ötletgazdája Gattyán György magyar üzletember, aki leginkább a Docler Holding alapítójaként és vezérigazgatójaként ismert. Fiatalon kezdte vállalkozói útját, majd 2001-ben alapította meg saját cégét, a Docler Holdingot. Gattyán György sikere kemény munkájának, elszántságának és kockázatvállalási hajlandóságának köszönhető. Erős üzleti érzékkel és éles szemmel ismeri fel a feltörekvő piacokon rejlő lehetőségeket. Annak ellenére, hogy számos kihívással és kudarccal kellett szembenéznie az út során, Gattyán György folyamatosan céljaira összpontosított, így képes volt legyőzni az akadályokat, hogy sikeres vállalatot építsen. Története világszerte inspirációként szolgál a feltörekvő vállalkozók számára, akik az ő nyomdokaiba lépve szeretnék elérni a sikerük saját verzióját.

csatlakozz

Programjaink

Programjainkra elsősorban korai szakaszban lévő vállalkozások jelentkezését várjuk, és előfeltétel, hogy a Magyar Vállalkozói Akadémián indított képzéseinken részt vegyenek.

Magvető befektetési program

A magvető finanszírozás elsődleges célja a vállalkozás felpörgetése és működése.

BŐVEBBEN
Mekkora összeg igényelhető?
A Magvető befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 50.000.000 HUF tőke igényelhető.

Milyen képzés elvégzése szükséges a csatlakozáshoz?
MVA középfokú képzés elvégzésére van szükség.
Tovább olvasom

Startup inkubátor program

A startup inkubátor egy olyan együttműködési program, amelynek célja, hogy segítse az új startupok sikerét.

BŐVEBBEN
Mekkora összeg igényelhető?
Startup Inkubátor befektetésbe való csatlakozás esetén maximum 100.000.000 HUF tőke igényelhető.

Milyen képzés elvégzése szükséges?
MVA mesterfokú képzés elvégzésére van szükség.
Tovább olvasom

Mi az MVA?

A Magyar Vállalkozói Akadémia kurzusai arra összpontosítanak, hogy a hallgatóknak mélyebb és speciálisabb ismereteket nyújtsanak a vállalkozásokról.

BŐVEBBEN
MVA képzés
A képzés elsődleges célja, hogy a résztvevőknek átfogó ismereteket nyújtson, hogy hogyan lehet üzleti ötleteket generálni, ezen ötleteket sikeresen menedzselni, valamint a kapcsolódó célcsoportokat meghatározni.
Jelentkezem